За алкогольні й тютюнові ліцензії бюджет отримав більше 1 млн. грн.

Підприємці Чернівців у січні цього року сплатили до місцевого бюджету за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами 1,1 млн. грн.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що згідно з вимогами частини 20 статті Закону України від 19.12.1995 № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів», ліцензія на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями чи тютюновими виробами видається за заявою суб\’єкта господарювання.
Частиною 20 статті 15 Закону № 481 передбачено, що у заяві про видачу ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями додатково зазначаються адреса місця торгівлі, перелік реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери посвідчень реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, та дата початку їх обліку в органах державної фіскальної служби.
Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata