Учасники АТО у Чернівцях отримують адресну допомогу

Учасники АТО у Чернівцях  отримують адресну допомогу29 учасників АТО та члени їхніх родин у рамках міської програми «Захист» отримали адресну матеріальну допомогу в розмірі 500 грн. кожному.
Загалом, адресну матеріальну допомогу у Чернівцях вже отримали 222 учасники АТО та члени їхніх родин на суму 115 тисяч гривень.

50 поранених у зоні АТО отримали допомогу на лікування у сумі 75 тисяч гривень. Дев’ять родин загиблих в зоні АТО отримали по 100 тисяч гривень одноразової допомоги.
Окрім того, за рахунок коштів цільового фонду соціально-економічного розвитку міста надається допомога членам родин військовослужбовців, які потребують лікування, оздоровлення. Зокрема, сьогодні рішенням виконавчого комітету три тисячі гривень виділено на лікування дитини загиблого в зоні АТО волонтера.

У Чернівцях є 11 довгожителів, яким виповнилось понад 100 років. Найстарішою людиною у Чернівцях є жінка, якій 103 роки.
Упродовж 2015-го ще 5 чернівчан сягнуть столітнього віку. Про це повідомила начальник відділу управління праці та соціального захисту населення міської ради Оксана Гринчук. Відтепер, згідно з рішенням виконкому Чернівецької міської ради, розмір матеріальної допомоги громадянам, яким виповнилося 100 і більше років, збільшено із 600 до 1000 гривень.

peredplata