У ДФС Буковини співпрацю з медійниками оцінили на відмінно

Підбиваючи підсумки роботи минулого року, чернівецькі податківці повною мірою визнають значиму роль засобів масової інформації, які доносять читачам, слухачам та глядачам регіону інформацію зорієнтовану передусім на підвищення рівня добровільної сплати податків. Торік, за результатами медіа – моніторингу, інформація про діяльність територіальних органів ДФС Буковини та матеріали масово – роз’яснювального характеру були представлені у понад 20 тис. повідомленнях, сюжетах, інтерв’ю, коментарях та біжучих рядках.

Небайдужість кожного журналіста, зокрема, та усіх разом створювали вагомий інформаційний простір та сприяли позитивній динаміці медіаприсутності. Кількість повідомлень на податкову та митну тематику невпинно зростає, якщо у грудні 2013 року – 1,2 тис., то у грудні 2014 уже понад 2,3 тис.

За словами начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області Михайла Сеничака: «Підзвітність перед суспільством та прозорість – це не лише задекларовані нами принципи, а важливі чинники повсякденної роботи. Торік активізувати публічну діяльність нам допомагали журналісти центральних та регіональних засобів масової інформації».

«Особлива вдячність медійникам, котрі щоденно і неупереджено висвітлюють наші пріоритети діяльності та популяризують податкову політику держави, спрямовану на належне наповнення державного та місцевих бюджетів» – підсумував Михайло Сеничак.

peredplata