Чернівчани вже сплатили до казни більше 130 тис. грн. нового акцизного податку

За оперативними даними станом на 20 лютого підприємці нашого міста перерахували до бюджету 132,0 тис. грн. акцизного податку з роздрібної торгівлі.
Декларація для платників акцизного податку і Порядок її заповнення та подання затверджені 23 січня 2015 року наказом Міністерства фінансів України № 14. Ознайомитися з Порядком заповнення та подання декларації акцизного податку можна за посиланням http://sfs.gov.ua/podatki-ta-zbori/zagalnoderjavni-podatki/aktsizniy-podatok/formi-zvitnosti-/63521.html

Платники роздрібного акцизу, незалежно від того, провадили вони господарську діяльність у звітному періоді чи ні, подають загальну частину декларації, розділ «Ґ» та додаток 6 до неї. Подається акцизна звітність до податкових інспекцій, які обслуговують адміністративно-територіальні одиниці, на яких розташовано пункти продажу підакцизних товарів. Тобто кількість таких декларацій за звітний період має відповідати кількості адміністративно-територіальних одиниць, на яких розташовано пункти продажу підакцизних товарів.

Термін сплати задекларованих податкових зобов’язань з акцизного податку з роздрібної торгівлі за січень 2015 року – не пізніше 2 березня 2015 року. Сплачується акцизний податок за місцем реалізації підакцизних товарів.
Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata