У Чернівцях звільнили даівця за керування у нетверезому стані

Під час здійснення відповідних рейдів працівники УМВС спільно із громадськістю та членами Громадської ради виявили на одній із вулиць міста п’яного автоінспектора у форменному одязі. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Наразі за даним фактом призначено проведення відповідної перевірки. На горе-міліціонера складено адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп\’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім того, його звільнено із органів внутрішніх справ. До дисциплінарної відповідальності будуть притягнуті і керівники підрозділу, в якому працював вже колишній правоохоронець.

На виконання доручення Міністра внутрішніх справ України такі рейди проводитимуться і надалі. І ми дякуємо громадськості за допомогу та звертаємося із проханнями повідомляти про такі випадки на спецлінію «102». Наголошуємо – перед Законом усі рівні!

peredplata