В аптеках Чернівців можна заробляти бонуси та розраховуватися ними

Такий собі “антикризовий варіант” підтримки здоров’я пропонує своїм клієнтам ПриватБанк – у аптеках Чернівців власники платіжних карток можуть скористатися перевагами програми «Бонус Плюс». Про це повідомляє ПриватБанк Чернівці.

Буковинці можуть як отримувати, так і розраховуватися бонусами по програмі «Бонус Плюс» в 75 аптеках міста. Розмір бонусу при розрахунках картками ПриватБанку складає від 1% до 7% (залежно від конкретної аптечної точки). Адреси аптек, які є партнерами ПриватБанку по програмі «Бонус Плюс», можна дізнатися на сайті.

Окрім аптечних мереж, «Бонус Плюс» працює ще й в більш ніж 600 торгово-сервісних точках Чернівецької області. На сайті програми можна переглянути адреси магазинів, які зручно розподілені по категоріям товарів та послуг, які надаються. Також, на сайті можна вибрати інші міста України та переглянути потрібну інформацію, дізнатися які інтернет-магазини є партнерами програми, а також завантажити мобільний додаток до смартфону щоб завжди мати під рукою інформацію по програмі «Бонус Плюс».

Загалом, в Чернівецькій області майже 700 підприємств є партнерами програми «Бонус Плюс», що складає більше 40% від усіх організацій, які надають можливість оплати товарів та послуг платіжними картками ПриватБанку.

«Бонус Плюс» – це програма лояльності, яка дозволяє власникам карток ПриватБанку отримувати бонуси до 20% у мережі партнерів програми.

Щоб отримувати бонуси в розмірі від 1 до 20% від суми, потрібно: оплатити товар або послугу карткою ПриватБанку з логотипом «Бонус Плюс»; відкрити вклад «Депозит Плюс» від ПриватБанку, по якому частина нарахованих відсотків зараховується щомісяця на рахунок «Бонус Плюс» клієнта; активувати депозитну властивість карти «Універсальна» – при зберіганні на картці власних грошей клієнт буде отримувати додатковий дохід у розмірі 10% річних (при залишку особистих коштів на картці понад 100 грн.), який зараховується на рахунок «Бонус Плюс».

peredplata