у Чернівцях найкращих комунальників відзначили грошовими винагородами

На честь Дня працівників працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення у сесійній залі міської ради відбулися урочисті збори.

«На сьогоднішній день на ваших плечах лежить вся відповідальність за життя нашого міста, – звернувся до присутніх Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. – І в наші дуже непрості часи, коли економіка не розвивається, необхідно виконувати дуже відповідальну роботу, часом не маючи при цьому необхідних засобів і матеріалів, не отримуючи відповідну зарплату. Але переконаний у тому, що ми зможемо впоратися з усіма викликами, які постають перед працівниками житлово-комунального господарства. Забезпечимо чернівчан водою і теплом, облаштуємо дороги. Користуючись нагодою, вітаю вас з професійним святом, бажаю злагоди і добробуту».

За заслуги перед територіальною громадою Олексій Каспрук нагородив медаллю «На славу Чернівців» начальника служби теплового району №1 КП «Чернівцітеплокомуненерго» Филимона Бабюка. Також він вручив ордери на службові квартири слюсарю-сантехніку КЖРЕПу №11 та двірнику КЖРЕПу №14. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

На урочистих зборах підбили підсумки традиційного конкурсу «Кращий за професією» у номінаціях: “Кращий інженерно-технічний працівник”, «Кращий машиніст-тракторист», «Кращий працівник комплексного ремонту будинків», «Кращий електромонтер», «Кращий слюсар-сантехнік», «Кращий електрогазозварювальник», «Кращий двірник», «Кращий робітник комунального підприємства», «Кращий водій», «Кращий екіпаж електротранспорту» та «Кращий слюсар-ремонтник». Його переможці і призери отримали дипломи та грошові винагороди.

Подяками Чернівецького міського голови і грошовими винагородами відзначили комунальників, які зразково виконують свої службові обов’язки.

peredplata