На Буковині підписано меморандум про співпрацю ТВ АППУ з фіскальними органами

13 березня 2015 року, Голова ради Територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Чернівецькій області Ігор Мисевич, перший заступник начальника Чернівецької митниці ДФС Ігор Добровольський, а також начальник Головного управління ДФС області Михайло Сеничак підписали тристоронній меморандум про партнерство та співробітництво.

Згідно з підписаним документом сторони співпрацюватимуть з питань захисту законних прав платників податків, спільно узгоджуватимуть позиції щодо реформування податкової системи, забезпечуватимуть безпосередню участь платників податків у прийнятті важливих рішень щодо поліпшення умов ведення бізнесу.

Голова Ради ТВ АППУ в Чернівецькій області Ігор Мисевич відзначив: «Зрозуміло, що в податковій і митній сфері залишається ще чимало системних питань, які хвилюють бізнес і потребують вирішення. Ми не тільки знаємо про них, а й працюємо над їх вирішенням у тісній співпраці з податківцями та митниками. Ми націлені на якісний діалог, який вже сформувався у нас та маємо намір всіляко розвивати його і підтримувати».

Сторони запевнили, що докладуть усіх зусиль для поліпшення підприємницького клімату в області, розвитку партнерських відносин між владою і бізнесом, а також підвищення соціальної відповідальності платників буковинського регіону.

peredplata