Ринок транспортних послуг у січні–лютому 2015 року

За січень–лютий п.р. автоперевізниками області було перевезено 179,3 тис. тонн вантажів, виконано вантажооборот у обсязі 120,8 млн.ткм. У порівнянні з січнем–лютим 2014р. обсяг перевезених вантажів збільшився на 5,1%, а вантажооборот зменшився на 20,9%.
Зменшили обсяг вантажоперевезень автоперевізники м.Чернівців та 7 районів області, крім м.Новодністровська, а серед районів: Глибоцького, Кіцманського та Сторожинецького. Обсяг вантажообороту зменшився по всіх містах та районах області.
Пасажирським автотранспортом області було перевезено 6,6 млн. пасажирів, що на 0,8% менше, ніж у січні–лютому 2014р. Обсяг пасажирської роботи зріс на 12,5% і становив 245,3 млн.пас.км.
Зменшили обсяг перевезених пасажирів автоперевізники м.Новодністровська та 6 районів області. Обсяг пасажирообороту збільшили автоперевізники м.Чернівців та 7 районів області, крім м.Новодністровська, а серед районів: Герцаївського, Глибоцького, Новоселицького та Сторожинецького.
Із загальних обсягів вантажних та пасажирських перевезень автомобільним транспортом 66,9% та 55,7% відповідно було виконано фізичними особами-підприємцями.

Заступник начальника
Головного управління статистики Г.І.Петрова

peredplata