Буковинець Олександр Колотило визнаний загиблим в зоні проведення АТО

Буковинець Олександр Колотило визнаний загиблим в зоні проведення АТОЯк повідомляє прес-служба Чернівецької обласної державної адміністрації, стало відомо ще про одного буковинця, який загинув в зоні АТО в липні 2014 року.

Губернатор Буковини Олександр Фищук висловлює співчуття всім рідним, близьким і друзям бійця третьої батальйонно-тактичної групи 80-ї окремої аеромобільної бригади високомобільних десантних військ ЗСУ Олександра Колотило, який загинув влітку 2014 року в зоні проведення анти-терористичної операції.

«Захищаючи територіальну цілісність України у бою з ворогом, Олександр Колотило віддав найдорожче – власне життя. Гідно виконуючи свій патріотичний та воєнний обов’язок, славний син Буковини пожертвував собою заради нашого мирного, незалежного й демократичного майбутнього, заради здійснення мрій наших дітей.

Розділяю Ваш душевний біль від втрати сина, чоловіка, батька та брата. У невимовному смутку схиляю голову разом з усією буковинською громадою.

Пам’ять про Олександра Колотилазавжди житиме у серцях наших краян, а його героїзм служитиме прикладом для майбутніх поколінь захисників Батьківщини. Активна громадянська позиція Олександра заслуговує поваги. Це горе для всієї Буковини. Царство небесне і вічна пам’ять Герою!»

Джерело: 0372

peredplata