На Буковині горіла сільська рада

24 березня о 04:23 на спецлінію 101 обласного центру надійшло повідомлення про пожежу в будівлі сільської ради у селі Димка Глибоцького району. До місця події було направлено 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 14 смт. Глибока, місцеві пожежні охорони сіл Валя Кузьміна, Тарашани та Опришени. Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Загорання виникло на горищі будівлі. Через дерев’яні конструкції споруди полум’я швидко поширилося по всій будівлі і охопило площу 120 кв.м.. Також на пожежі виникло сильне задимлення, через що рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання.

Бійці ДСНС локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежу була ліквідована. Вогнем знищено покриття будівлі, пошкоджено перекриття. Завдяки оперативним та чітким діям пожежно-рятувальних підрозділів від знищення вдалося врятувати будівлю сільської ради. Попередньою причиною виникнення пожежі стало коротке замкнення електромережі. На пожежі ніхто не постраждав.

peredplata