Олександр Фищук привітав буковинських військовослужбовців з річницею створення Національної гвардії України

Олександр Фищук привітав буковинських військовослужбовців з річницею створення Національної гвардії УкраїниЗ нагоди 1-ї річниці створення Національної Гвардії України сьогодні, 26 березня, на території військової частини 1241, що на вул. Горіхівській, 19 обласного центру, відбулись урочистості, участь у яких взяв голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук.

«Рішення Президента України про встановлення цього державного свята є промовистим свідченням непересічного значення та ролі Вашого елітного підрозділу у виконанні завдань із забезпечення державної безпеки та оборони держави, захисту прав, свобод і законних інтересів громадян і держави від злочинних посягань», – наголосив керівник обласної влади, подякувавши військовослужбовцям за проявлену мужність, героїзм та професіоналізм.
За сумлінну службу, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України 20 військовослужбовців 2-ї стрілецької роти військової частини 1241 нагороджено Почесними грамотами та Подяками голови Чернівецької обласної державної.

peredplata