Буковинці вимагають звільнити Юлю

Сьогодні в Представництво Єврокомісії передадуть підписи, в тому числі і буковинців, щодо введення санкцій переслідувачам лідерів опозиції

В Київській та Чернівецькій областях під зверненням до європейських структур про введення санкцій до представників режиму президента Віктора Януковича, які реалізують сценарій влади зі знищення політичних опонентів, зібрано понад сто тисяч підписів.
Сьогодні, 24 листопада, о 12:00, партія «Батьківщина» передасть ці підписи в Представництво Єврокомісії за адресою в столиці: вул. Круглоуніверситетська, 10. У зверненні люди просять лідерів країн ЄС вжити суттєві санкції стосовно представників влади, які втілюють в життя план Януковича з побудови диктаторського режиму, які задіяні в процесі політичного та фізичного знищення опозиційних політиків, зокрема, лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко і керівника «Народної самооборони» Юрія Луценка.
У передачі підписів братиме участь і делегація від Буковини. Її очолює голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян.

peredplata