Представники Міжнародної програми лісів США приїхали до буковинських лісівників

До Чернівецької області на запрошення Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства приїхали представники Міжнародної програми лісів Сполучених Штатів Америки Шейла Слемп та Ліз Клоуз.

30 березня, вони зустрілися з викладачами та студентами Сторожинецького лісотехнічного коледжу. Близько 60 майбутніх лісівників зібралися в аудиторії, аби з перших вуст почути, як розвивають туризм та рекреацію у лісовому господарстві Америки.

31 березня, Шейла Слемп та Ліз Клоуз проведуть семінар з питань рекреації та розвитку туризму на лісових територіях для працівників лісового господарства. Згодом візьмуть участь у форумі для зацікавлених сторін з питань співпраці у розвитку, спільному просуванню та маркетингу послуг.
У рамках поїздки представники Міжнародної програми лісів ознайомляться і з наявним рекреаційно-туристичним потенціалом в лісовій галузі Чернівецької області. Про це повідомили у прес-службі Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

Шейла та Ліз уже сформували свої враження про Буковину та Україну загалом. Розповідають, що просто у захваті від допитливих студентів. А у цілому кажуть, що жителі передгірських та гірських місцевостей в Америці так Буковині дуже схожі, у першу чергу за своїм темпераментом.

peredplata