Понад 921,3 млн. грн. податків та внеску мобілізовано податківцями Чернівеччини до скарбниці держави у першому кварталі 2015 року

У Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області повідомили, що до бюджетів усіх рівнів з початку нинішнього року платники Буковини сплатили 456 млн. грн. податків. Це на 33,1 відсотки або на 113,4 млн. грн. більше як торік. Також, за підсумками перших трьох місяців 2015року надійшло 465,3 млн. грн. єдиного соціального внеску, що перевищує аналогічні показники минулого року на 31,2 млн. грн.

Цьогоріч зросли обсяги надходжень за всіма провідними податками: зокрема, податок на додану вартість – на 11,5 млн. грн., податок на доходи фізичних осіб – на 63,8 млн. грн., плата за землю – на 8,4 млн. грн.,єдиний податок – на 8,5млн.грн.

Начальник буковинських податківців Михайло Сеничак підтвердив, що за перший квартал нинішнього року область посідає гідні позиції серед регіонів України, забезпечуючи приріст податкових надходжень та сумлінно виконуючи поставлені завдання з наповнення бюджету.

Також, Михайло Сеничак переконаний, що темпи зростання надходжень податків, особливо місцевих, дадуть поштовх для розвитку громад.

peredplata