У першому кварталі 2015 року надходження єдиного соціального внеску на Буковині cклали понад 465,3 млн. грн.

Саме такий обсяг надходжень єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування платники податків Чернівецької області мобілізували до бюджету, що перевищує аналогічні показники минулого року на 31,2 млн. грн.

Як свідчать аналітичні дані Головного управління ДФС у Чернівецькій області, така позитивна динаміка надходжень ЄСВ свідчить про відповідальність місцевої бізнес – спільноти, адже за рахунок цього платежу гарантується право наших громадян на соціальний захист.

Так, страхувальники області лише у березні місяці поточного року поповнили бюджет на понад 166,8 млн. грн.

У відомстві звертають увагу платників, що у 2015 році платники продовжують сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) на небюджетні рахунки 3719, відкриті на ім’я органів доходів і зборів, та введені в дію з 01 жовтня 2013 року.

Нагадуємо, 28 грудня 2014р. прийнято Закон України від 28.12.2014 №77-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці», яким внесено зміни до Закону України від 08 липня 2010 року № 2464 «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

peredplata