Буковинські рятувальники долають наслідки негоди

Буковинські рятувальники долають наслідки негоди3 квітня в Чернівцях внаслідок різкого погіршення погодних умов пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області неодноразово виїжджали на ліквідацію наслідків негоди.

До Народної служби порятунку надійшло чимало повідомлень про падіння дерев на електроопори, газопроводи, на проїжджу та пішохідну частини дороги. Зокрема, по вул. Комарова дерево з території загальноосвітньої школи № 6 впало на тротуар, чим ускладнило рух для пішоходів. Рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління, які оперативно прибули на місце події, за допомогою спецінструменту розпиляли дерево та прибрали його з тротуару.

Окрім цього, бійці Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру були направлені на вул. Черемшини, на якій дерево впало на лінію електропередач та пошкодило електроопору, а також ускладнило рух транспорту по проїжджій частині. Працівники «Чернівціобленерго» знеструмили лінію електропередач, що дозволило рятувальникам приступити до ліквідації наслідків негоди. По вул. Привокзальній сталося падіння дерева на газопровід. Фахівці газової служби відключили подачу газу, після чого рятувальники прибрали дерево. Всього на даний момент рятувальники 5 разів виїжджали на ліквідації наслідків негоди. Від Управління ДСНС залучалося 5 одиниць техніки та 27 чоловік особового складу.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: будьте обережні при перебуванні на вулиці та без потреби не залишайте приміщення. Водіям по можливості рекомендується не виїжджати на вулицю, а під час руху обов’язково дотримуватися правил дорожнього руху.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata