У Чернівцях на благодійному ярмарку збиратимуть кошти пораненим бійцям

Благодійна виставка-ярмарок «Великодні дзвони» відбудеться вперше у Чернівцях. Зібрані під час заходу кошти будуть передані пораненим бійцям, які повернулися зі сходу України і потребують лікування та реабілітації.

На виставці–ярмарку «Великодні дзвони» буде представлена пасхальна атрибутика, писанки, святкова випічка, виготовлена чернівецькими школярами, їх наставниками та батьками. Організатори заходу – управління освіти міської ради, батьківська громадська рада, рада керівників навчальних закладів, асоціація учнівських громадських організацій, клубів та об’єднань «Юні чернівчани», виконавці послуг з організації харчування учнів шкіл міста, ГО «Волонтерський рух Буковини». Про це повідомила прес-служба Чернівецької міської ради.

Виставка – ярмарок працюватиме 9 квітня на Театральній площі з 12.00 до 16.00. Відвідати ярмарок «Великодні дзвони» запрошують чернівчан та гостей міста. Неймовірно щирі великодні подарунки принесуть тепло і радість у ваші оселі, дозволять допомогти тим, хто ціною свого життя і здоров’я захищав мир у нашому домі!

peredplata