ПІСТОЛЕТИ ТА СИГАРЕТИ ВИЛУЧЕНО НА КОРДОНІ З РУМУНІЄЮ

Два пістолети типу наган, сьогодні близько восьмої ранку, були виявлені на Буковині, прикордонниками Чернівецького загону.
Оглядаючи легковий автомобіль «Фольксваген», яким на в’їзд в Україну прибув 24-річний громадянин Румунії, спрацювала службова собака Мона. У ході подальшої перевірки, спільна оглядова група, знайшла два стартові пістолети марки «UMAREX» калібру 6 мм. Згодом чоловік пояснив, що дані пістолети забув вийняти з легковика та визнав своєю власністю.
Виявлені пістолети типу наган, встановленим порядком були вилучені.
Також, цими вихідними, прикордонники Чернівецького загону спільно з працівниками митниці та співробітниками СБУ у Чернівецькій області виявили черговий рефрижератор з прихованими тютюновими виробами.
Реалізовуючи випереджувальну інформацію щодо можливого переміщення сигарет через кордон, правоохоронці очікували на автомобіль «Івеко», в якому і було виявлено понад 30 ящиків контрабандних сигарет.
Виїхати з понад 15 тисячами пачок сигарет громадянин Молдови намагався через пункт пропуску «Порубне». Працівникам пункту пропуску довелося розбирати днище напівпричепа–рефрижератора, в якому були приховані сигарети «Winston». Напівпричіп марки «Сhereau» 2003 року випуску, як засіб переміщення контрабанди був вилучений, вартість його склала 150 тисяч гривень, відносно сигарет, то їх було оцінено в майже 270 тисяч гривень.

peredplata