Буковинця викрили за залишеними на місці злочину слідами крові

Зловмисник із будинку мешканця Кіцманського району поцупив телевізор та 6500 євро. За скоєння крадіжки правоохоронці оголосили буковинцю про підозру. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

До Кіцманського райвідділу міліції звернувся 72-річний мешканець села Мамаївці та повідомив, що з його будинку зникли телевізор, вартістю 3 тисячі гривень та гроші у сумі 6500 євро.

Як з’ясували співробітники Кіцманського райвідділу міліції, до помешкання дідуся зловмисник проник шляхом розбиття металопластикового вікна. З місця події правоохоронці вилучили речові докази: сліди взуття, відбитки пальців та краплини крові, які були на розбитому склі.

Міліціонери провели ряд оперативно-розшукових заходів та призначили відповідні експертизи. У ході відпрацювання раніше судимих за скоєння аналогічних злочинів, у поле зору правоохоронців потрапив 36-річний мешканець села Клішківці Хотинського району. А результати проведеної експертизи вилучених слідів крові підтвердили підозри правоохоронців. Адже за висновками експертизи кров належить затриманому зловмиснику.

Слідчі Кіцманського райвідділу міліції кваліфікують дії буковинця, за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України в Чернівецькій області. Судом, стосовно підозрюваного, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

peredplata