Волонтери-аферисти з Чернівців.

Нещодавно стався досить прикрий інцидент, що обурив не тільки тернопільчан, але мешканців нашого міста. Волонтери-шахраї, які в місті Тернопіль збирали гроші на пожертву хворим дітям в трилітрові банки, працюють на організацію «Промінець надії», яка зареєстрована в Чернівцях та знаходиться за адресою вул Гайдара 9. Про це повідомляє ГО «Чернівці – місто майбутнього».

Волонтери-аферисти з Чернівців.

Раніше у СЗГ УМВС України в Тернопільській області повідомляли про те, що відомості про цей випадок внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 частиною 1 ККУ – шахрайство, та окрім цього більше нічого не було відомо. Нещодавно хороші друзі з Тернополя розповіли ГО \”Чернівці – місто майбутнього\” більш детально про горе-волонтерів, а саме надали точну інформацію про «промінців», та їх фото.

Отже \”милосердям\” займались Табачний Роман Олександрович, 27.09.1993р.н, житель м. Одесса, Самсонников Денис Миколайович, 22.01.1993р.н; також одесит, та Слободняк Сергій Юрієвич, 13.05.1992р.н., уродженець міста Котовськ, раніше судимий за статтею 185, частина 2.

\”Якщо ви побачите цих людей на вулицях нашого міста – подумайте ще раз, чи варто кидати гроші в їхні скриньки та трилітрові банки. Можливо краще особисто прийти в лікарню та допомогти хворим діткам\” – наголошують активісти.

peredplata