На Буковині посилять патрулювання під час травневих свят

Шановні буковинці та гості краю!
У травні ми відзначаємо багато свят – і державних, і релігійних. Під час вихідних багатьом захочеться провести час на свіжому повітрі, відвідати масові заходи чи виїхати за місто.

На щастя, у Чернівецькій області оперативна обстановка стабільна та повністю контрольована міліцією. Але, зважаючи на нинішню ситуацію в державі, можливі провокації і прояви терористичної загрози, було прийнято рішення перевести весь особовий склад буковинської міліції на посилений варіант несення служби, залучити максимальну кількість правоохоронців, забезпечити щодобове патрулювання вулиць міста, а в місцях проведення масових заходів збільшити наряди міліції з охорони громадського правопорядку.

Прошу вас не панікувати через побачену велику кількість правоохоронців на вулицях населених пунктів – це все зроблено для того, аби ваш відпочинок пройшов спокійно і ви змогли повністю насолодитися святковою атмосферою.

Також від імені колегії УМВС та від себе особисто дозвольте привітати усіх буковинців та гостей краю із усіма прийдешніми травневими святами. І принагідно звертаюся до громадян із проханням бути законослухняними, толерантними та не порушувати громадський порядок.

З повагою
т.в.о. начальника УМВС України
в Чернівецькій області
полковник міліції
Сергій Пілігрім

peredplata