Прокурор області Микола Якимчук відвідав Чернівецьку установу виконання покарань № 33

29 квітня 2015 року з робочим візитом до Чернівецької установи виконання покарань № 33 завітав прокурор Чернівецької області Якимчук Микола Костянтинович. У супроводі начальника відділу ДПтС України в Чернівецькій області полковника внутрішньої служби Онофрейчука Миколи Георгійовича керівник прокуратури здійснив обхід камер, у яких утримуються засуджені та ув’язнені, оглянув харчоблок та приміщення, у якому проживають засуджені, які залишені для господарського обслуговування. Про це повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області.

У ході перевірки особлива увага приділялась питанням законності поміщення взятих під варту осіб, додержання строків їх тримання, своєчасності етапування засуджених з УВП до виправних колоній при набранні вироком законної сили, додержання вимог режиму різними категоріями ув’язнених, їх матеріально-побутового забезпечення і медичного обслуговування та вирішення адміністрацією установи заяв і скарг в разі їх надходження.

Після закінчення обходу Микола Костянтинович провів особистий прийом засуджених та ув’язнених, під час якого всім було надано вичерпні відповіді та роз’яснення.

peredplata