Буковинець сплатить 20 тисяч за незаконне зберігання спирту

Хотинський районний суд Чернівецької області визнав винним фізичну особу у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України(незаконне зберігання з метою збуту, а також транспортування з цією метою незаконно виготовлених підакцизних товарів, а саме спирту етилового) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі двадцять тисяч гривень, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Нагадаємо, що 22 січня 2015 року на околиці с. Зарожани, Хотинського району, Чернівецької області правоохоронці виявили вантажний автомобіль в якому незаконно перевозили 37 поліетиленових бочок ємністю 220-240 л в яких містилась речовина з виразним запахом спирту.

Після проведення експертизи, встановлено, що рідина в бочках та ємкостях є спиртом етиловим ректифікованим з об\’ємною часткою етилового спирту 96,2 % та 95,7%, який не відповідає вимогам Державних стандартів України.

За скоєне чоловік сплатить 20 тисяч гривень штрафу, а незаконно виготовлену продукцію конфісковано та відправлено на зберігання в одне з ліцензованих складських приміщень області.

peredplata