Буковинські податківці викрили підпільний цех з виробництва горілки

Напередодні травневих свят, в рамках операції «Акциз-2015», податкові міліціонери Головного управління ДФС У Чернівецькій області, в одному із сіл Кіцманського району, викрили та припили діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікатів.

Співробітники податкової міліції провели огляд приміщення, в результаті чого вилучили 75 літрів готової фальсифікованої горілки, 360 літрів спирту, 102 порожні пляшки в асортименті, 1250 фальсифікованих марок акцизного податку, засоби для виробництва фальсифікату (каністри, лійки, шланг, спиртомір) та тютюнові вироби в асортименті без марок акцизного податку України – 1352 пачки.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, яке було внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення ч.3 ст.204 КК України, за фактом незаконного виробництва та зберігання з метою збуту та збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Наразі, оперативниками встановлюються канали надходження сировини для виробництва та місця реалізації готової продукції, а також розшукуються «умільці», що виготовляли акцизні марки. Також, призначено низку відповідних експертиз, які допоможуть встановити, наскільки фальсифікат міг бути шкідливим для здоров’я споживачів.

peredplata