Губернатор Буковини та міський голова відвідали госпіталь інвалідів війни

Сьогодні, 7 травня, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук та перший заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Куліш спільно з головою обласної ради Михайлом Гайнічеру і Чернівецьким міським головою Олексієм Каспруком відвідали Чернівецький обласний госпіталь для інвалідів війни, де зустрілися та поспілкувалися з ветеранами, які перебувають на лікуванні в установі. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Так, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук наголосив на пріоритетності питань медичного, соціального та побутового обслуговування ветеранів та зазначив, що обласна влада надаватиме всебічну підтримку ветеранським організаціям краю.

Керівник обласної виконавчої влади висловив подяку ветеранам за відвойований мир, проявлений героїзм та мужність у боротьбі з нацизмом. «Ви є живим прикладом для новітнього покоління оборонців України, які нині захищають територіальну цілісності та незалежність нашої держави», – наголосив Олександр Фищук.

Насамкінець голова обласної державної адміністрації привітав ветеранів з Днем Перемоги та побажав їм міцного здоров’я, мирного неба над головою та родинного затишку. Відтак представники обласної та міської влади вручили адміністрації обласного госпіталю та ветеранам війни цінні подарунки.

peredplata