До Чернівців приїдуть дівчата, які здійснили навколосвітню подорож!

До Чернівців, 17 травня 17:00 в Horizont, завітають дівчата Анна Морозова та Марія Хандусь , які не на словах, а на власному досвіді роскажуть, як здійснити навколосвітню подорож, коли ваш скарб це тільки мрія!

Анні та Марії вдалось не тільки на практиці показати, що можливо здійснити навколосвітню подорож практично кожній людині, а і зробити це за цінаю туру до Туреччини. Їхній досвід та знання унікальні, а інформацію, якою вони діляться знайти більше ніде.

Тезисний анонс:

– Що нам заважає вирушити в мандрівку? Як перестати жити за концепцією «Дорого. Небезпечно. Немає часу»

– Що потрібно брати з собою в дорогу? Все необхідне спорядження, техніка і корисні речі.

– Як і де краще робити візи?

– Як максимально економити на пересуванні? Все про автостоп і про те, як безкоштовно потрапити на корабель або навіть літак.

– Як і де знаходити безкоштовне житло, якщо Couchsurfing не може допомогти?

– Як правильно розрахувати витрати на подорож і все організувати самостійно?
Анна Морозова – мандрівниця, журналіст. Об’їздила 42 країни світу, здійснила навколосвітню подорож в 25 років за 7 місяців за 2000$. Автор власної колонки в журналі \”Inspired\”. Виступала з лекціями та тренінгами в таких містах, як: Мінськ, Київ, Одеса, Івано-Франківськ, Дніпропетровськ, Львів, Харків, Полтава, а також на конференції \”TEDxYouth\”. Була запрошена лектором в компанію\”Philip Morris\” та Tesla Camp.

Марія Хандусь – мандрівниця, екстримал, фотограф, ввтор власної колонки в журналі \”Inspired\”. Подорожувала 38 країнами світу, здійснила навколосвітню подорож в 24 років за 15 місяців. Виступала з лекціями і тренінгами в Сан-Франциско, Мінську, Києві та Львові. Півроку жила та працювала фотографом в США. Змогла безкоштовно потрапити на яхту та перетнути на ній Каліфорнійский залив. Проїхала всю Мексику Автостопом, пройшовши до цього курс самооборони і джіу-джитсу.

Зустріч Чернівці: https://vk.com/event93707122

Фотоальбоми з світлинами: https://vk.com/albums-60814078

peredplata