НАЙБІЛЬШУ КОНТРАБАНДУ ЗА ОСТАННІ РОКИ ЗАТРИМАЛИ НА БУКОВИНІ

На кордоні з Румунією, буковинські прикордонники менш ніж за тиждень затримали контрабандних сигарет на понад мільйон гривень.

Так, вчора на ділянці відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону прикордонники мобільної застави виявили схованку, що містила понад 140 пакунків з тютюновими виробами. Сигарети контрабандисти приховали за 300 метрів від лінії державного кордону. Згодом, оглядаючи прилеглу місцевість прикордонниками були виявлені ще ряд пакунків із сигаретами.
В пошуках власників сигарет, групою реагування були затримані 4 мешканці селища Красноїльськ, троє з яких не мали при собі документів.
Затриманих чоловіків охоронці кордону доправили до прикордонного підрозділу, де відносно них було складено адміністративно-процесуальні документи, за порушення прикордонного режиму та спробу порушення державного кордону.
Загалом контрабандисти приховали для подальшої переправи до Румунії 160 пакунків сигарет. В подальшому тютюнові виробів марки «Marble» та «JinLing», що не мали акцизних марок, вартістю 600 тисяч гривень будуть передані представникам фіскальної служби у Чернівецькій області.
Нагадаємо, що днями на ділянці відділу «Черепківка», оперативниками Чернівецького прикордонного загону спільно з оперативним управлінням ДФС в Чернівецькій області було затримано 23 місцеві мешканці, які за допомогою підводи намагалися перемістити до Румунії, майже 100 ящиків сигарет на суму понад 540 тисяч гривень.

peredplata