З Чернівців «Дефіляда у Москві» Василя Кожелянка поїхала у зону АТО

З Чернівців  «Дефіляда у Москві» Василя Кожелянка поїхала у зону АТОЦікаве замовлення виконували наші волонтери минулого тижня. Бійці з сектору «М» на Сході України попросили придбати їм книги видатного українського письменника, родоначальника української альтернативної історії в літературі, колишнього журналіста газети «Час» Василя Кожелянка. Цікавила воїнів «Дефіляда у Москві». У ній автор змалював інший бік війни. Там не Сталін переміг Гітлера, а навпаки. І парад перемоги був у Москві. Тільки його проводили інші переможці.

Василь Кожелянко важливу роль у війні відвів українському війську. Навіть на Красній площі на Мавзолеї стояв Степан Бандера і приймав парад переможців доблесних козаків та воїнів УПА.

Чи не задумали наші бійці фентезі Кожелянка втілити в реальність і вже найближчим часом увійти у Москву як переможці фашистської Росії?
Геній Василя нині піднімає дух українських вояків на Донбасі. Тому ми надіслали книги на фронт. У чернівецьких книгарнях скупили все, що було від Кожелянка. Бійці дякують. Вони читають потрібні й корисні книги. Готують парад…

А ми дякуємо доброчинцям, котрі допомагають українській армії. Розуміємо, що важко тепер народові. Але не можемо і не маємо права зупинятися. Без волонтерської допомоги наша армія втратить силу, міць і наснагу.

Минулого тижня ГО «Дорогою добра» прийняли від Христини Марусик з Іспанії 2 коробки ліків та медтехніки.
Наша землячка Галина Максимович передала для воїнів АТО 5 казанків.
Аліна Сербінчук передала олію, оцет, рис, продукти швидкого приготування, одноразовий посуд та робочі рукавиці.
Викладач кафедри комп’ютерних систем та мереж ЧНУ передав 50 євро.
Данило з Чернівців – 1000 гривень.

Для бійців, котрі зазнали опіків у 80-й аеромобільній бригаді, передано 6 майок, 4 футболки, 5 пар шкарпеток, 4 зубні щітки, зубну пасту та бритви для гоління. А також чай.

Для 30-ї бригади відправили один ящик ліків.

Бійцю МВС передали індивідуальну аптечку.

Передано 128-й гірсько-піхотній бригаді домкрат, набір ключів для техніки, казанки, індивідуальні аптечки, продукти. Також наступного дня у цю бригаду відправили 9 спальників, 7 пар берців, індивідуальну аптечку та постільну білизну.

Все, що могли.
Продовжуємо трудитися. До перемоги разом з усіма людьми доброї волі йдемо «Дорогою добра».

Нехай нам Бог допомагає, бо робимо ми добру святу спільну справу!

Перемога буде за нами.

Ворог буде розбитий.

Ми ще матимемо «Дефіляду у Москві».

Ольга Кобевко, лікар-волонтер

peredplata