Міністр юстиції України Павло Петренко відвідав Чернівецьку установу виконання покарань № 33

Міністр юстиції України Павло Петренко відвідав Чернівецьку установу виконання покарань № 33 8 червня 2015 року Міністр юстиції України Павло Петренко завітав до Чернівецької установи виконання покарань № 33. Візит розпочався із ознайомлення з макетом установи, на якому в масштабі показано розміщення всіх споруд на території виправного закладу.
Після ознайомлення з макетом Павло Дмитрович у супроводі начальника відділу ДПтС України в Чернівецькій області полковника внутрішньої служби Миколи Онофрейчука здійснив обхід установи, побував на господарському дворі, оглянув кабінети для роботи слідчих та приміщення для проведення дистанційних судових засідань. Окрім того Міністр юстиції побував на секторі максимального рівня безпеки установи, у якому утримуються особи до довічного позбавлення волі та особи засуджені до відбування покарання у приміщеннях камерного типу.
Наприкінці візиту Павло Дмитрович завітав до церкви Святої Анастасії Узорішительниці, яка розташована на території Чернівецької установи виконання покарань № 33.
Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata