Ремонт міжбудинкового проїзду на бульварі Героїв Сталінграду зупинено до усунення недоліків

Міський голова Олексій Каспрук 19 червня зупинив ремонт міжбудинкового проїзду на бульварі Героїв Сталінграду,10 до усунення недоліків, виявлених під час інспекції, проведеної за участю представників департаменту ЖКГ та мешканців.

Зокрема, було виявлено, що субпідрядник не дотримав вимог ДБН під час профілювання асфальтового покриття, не облаштував належним чином колодязі для інженерних мереж, не підняв на потрібну відмітку люки, не облаштував бордюри, не утрамбував належним чином місце розкопок, які передало йому для заробки КП «Чернівцітеплокомуненерго» та інше.

Повторну інспекцію з ходу усунення недоліків директор департаменту ЖКГ Сергій Погорений за участю представника мешканців провів 20 червня. Жодні роботи з усунення недоліків на час проведення інспекції субпідрядником не велися.

Підряднику вказано за три дні забезпечити усунення недоліків. Роботи буде продовжено лише після позитивного висновку відділу технічного нагляду департаменту ЖКГ щодо усунення виявлених недоліків. До контролю за ходом усунення недоліків залучено представників мешканців.

Міжбудинковий проїзд після завершення ремонту буде прийматися комісійно за участю представників громадськості.

peredplata