У Чернівцях хлопець обікрав автомайстерню

У Чернівцях хлопець обікрав автомайстернюСпівробітники карного розшуку Садгірського райвідділу міліції викрили зловмисника. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

До Садгірських міліціонерів за допомогою звернувся 45-річний мешканець обласного центру. Чоловік повідомив, що невідома особа з його майстерні викрала електроінструменти, автомагнітолу та квадроцикл. Завдані збитки потерпілий оцінив у майже 36 тисяч гривень.

На місце події негайно виїхали працівники місцевого райвідділу міліції. Співробітники карного розшуку провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний мешканець міста Чернівці. У скоєному злочині зловмисник зізнався та пояснив, що крадене майно планував продати. Хлопець раніше неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців.

До автомайстерні потерпілого зловмисник проник шляхом пошкодження вентиляційного люка в стелі будівлі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Триває слідство.

peredplata