Фестиваль культур у музеї просто неба в Чернівцях

Чернівецький локальний комітет ВМГО «АЙСЕК в Україні» – міжнародна платформа розвитку особистого потенціалу молоді представляє «Global Village» – фестиваль культур, що відбудеться у неділю, 19 липня 2015 року у музеї просто неба в Чернівцях.

Фестиваль культур у музеї просто неба в Чернівцях

Він відкриває широкі можливості знайомства, спілкування та обміну досвідом між представниками більш ніж 10 країн світу. Фестиваль покликаний стати платформою культурного обміну, що сприятиме розвитку толерантності, розширенню світогляду, руйнуванню існуючих стереотипів, навчає мислити глобально.

Фестивальне дійство розпочнеться о 14.00 та триватиме до 22.00 год.

Слоган фестивалю: «Відкрий світ, не виїжджаючи зі свого міста».

Стажери з Китаю, Туреччини, Бразилії, Єгипту, Мексики та Марокко представлятимуть культури своїх країн. Вони розкажуть багато цікавого про себе, свою країну, культуру та традиції свого народу, а також поділяться враженнями від перебування в Україні.

Формат свята: Представлення традицій та культури країн-учасниць шляхом інтерактивного спілкування та різноманітної культурної програми.
У програмі фестивалю: виступи іноземних волонтерів, які презентуватимуть свою країну, інтелектуально-спортивний квест, майстер-класи з хенд-мейду, китайської каліграфії, народних танців різних країн, фото-сушка (конкурс), вільний мікрофон (виступ зареєстрованих учасників–поетів, вокалістів), КВК, виступи музичних гуртів, флеш-моб. Фестиваль проходитиме у форматі альтернативного–безалкогольного дозвілля.

Пропонуємо всім небайдужим долучитись до організації фестивалю.
Контактні телефони:
90-70-73, 095 426 55 12 або 099 741 48 95

peredplata