Найкращий бард України виступить на «Петрівському у дворику»

Однією з родзинок «Петрівського у дворику» стане виступ автора-виконавця, лідера рок-гурту \”Самі Свої\” Олега Сухарєва (м. Київ). Музикант брав участь в багатьох знакових українських фестивалях: «Рок-Січ», «Етноеволюція», «Славське-рок», «Кобзар-forever», «Мазепа–фест», «Підкамінь», «Свірж», «Вертифест», «Володимир», «Битва націй», «Обнова-фест» тощо. Мав пісенні тури Україною, Білоруссю, Росією, Польщею.

Як автор-виконавець був учасником та лауреатом численних фестивалів авторської пісні, серед яких: “Студентські струни” (Житомир), “Срібна підкова” (Львів), “Обереги” (Луцьк), “Українська хвиля” (Суми), “Даждь” (Москва), “Струна тернова” (Кривий Ріг), «Розкуття” (Хмельницький), «Дух лицарства» (Чернівці) «Бархат і Золото Акермана» (Білгород-Дністровський-Затока). Переможець Всеукраїнського фестивалю авторської пісні (Київ).

У своїй творчості Олег не притримується якоїсь однієї тематики та музичної стилістики, тут можна зустріти і світоглядно-філософські роздуми і сатиричні пера, проникливу лірику та патріотику. Саме тому Олега та його гурт радо підтримували десятки тисяч людей під час їх численних виступів на Майдані Незалежності.

peredplata