В Москві неспокійно. До столиці стягують війська. Опозиціонерів посадили на 15 діб + ФОТО та ВІДЕО

В Москві неспокійно. До столиці стягують війська. Опозиціонерів посадили на 15 діб + ФОТО та ВІДЕОРосійські блогери повідомляють, що після мітингу опозиції, який відбувся в понеділок, 5 грудня, в Москву вводяться внутрішні війська і ОМОН.

Як повідомляє блогер Димовський, центр Москви заполонили урали з солдатами, колони військової техніки помічені на підході до міста з трьох напрямків. У числі колон помічені спецавтомобілі Тигр.

В той же час в правоохоронних органах повідомили, що мобільні резерви поліцейських були посилені в Москві, в тому числі за рахунок внутрішніх військ, у зв\’язку з масовим заходами.

Напередодні, 5 грудня тисячі людей вийшли на вулиці Москви і Петербурга протестувати проти порушень на виборах в Держдуму і проти Володимира Путіна. В ході акцій поліція затримала більше 400 осіб, у тому числі відомого блогера Олексія Навального, лідера руху Солідарність Іллю Яшина і інших опозиційних активістів.

Хроніка подій з фото та відео БІЛЬШЕ

Нагадаємо, після підрахунку приблизно 96% протоколів в Держдуму РФ проходять чотири політичні партії: Єдина Росія\”, КПРФ, Справедлива Росія і ЛДПР, при цьому єдинороси втрачають конституційну більшість.

Міжнародні спостерігачі від ПАРЄ і ОБСЄ заявили про значну кількість порушень в ході виборів, а також втручання влади в хід голосування.

У свою чергу президент РФ і лідер Єдиної Росії Дмитро Медведєв заявив, що вибори в Держдуму пройшли чесно і справедливо, при цьому ніякого адміністративного ресурсу використано не було.

Джерело

peredplata