Працівники кримінально-виконавчої інспекції Чрнівецької області підбили підсумки діяльності за 6 місяців 2015 року

За інформацією прес-служби відділу ДПтС України в Чернівецькій області 21 липня 2015 року відбулося підведення підсумків діяльності підрозділів кримінально – виконавчої інспекції Чернівецької області за 6 місяців 2015 року.

В проведенні заходу взяв участь заступник начальника відділу ДПтСУ в Чернівецькій області підполковник внутрішньої служби Богдан Громик, керівник КВІ області підполковник внутрішньої служби Руслан Кувіла та старший оперуповноважений з особливо важливих справ Рівненського відділу внутрішньої безпеки підполковник внутрішньої служби Михайло Громей.

В рамках наради було проведено детальний аналіз діяльності підрозділів КВІ протягом півріччя та обговорено ряд питань щодо покращення діяльності підрозділів кримінально-виконавчої інспекції у питаннях, що стосуються профілактики вчинення підобліковцями повторних злочинів.

Наприкінці заходу всім присутнім було доведено основні положення антикорупційного законодавства України. За підсумками наради прийнято ряд рішень щодо діяльності КВІ області у другій половині 2015 року.

peredplata