Чернівецькі тенісисти провели товариську зустріч зі спортсменами Сєвєродонецька

Чернівецькі тенісисти провели товариську зустріч зі спортсменами Сєвєродонецька Минулої неділі у приміщенні ТРЦ Depot міста Чернівці відбулися цікаві спортивні змагання. Юні тенісисти з міста Сєвєродонецьк Луганської області провели товариську зустріч зі своїми ровесниками Буковини.

Сєвєродонецькі спортсмени відпочивають на Буковині у селі Виженка на турбазі «Зелені пагорби». Відпочинок їм влаштував наш земляк Геннадій Москаль тоді, коли ще очолював адміністрацію Луганської області.
Сєвєродонецьк славний школою настільного тенісу. Тут виховали не одного майстра, котрі прославляють Україну на змаганнях Європи і світу.
Цього разу тренер і виховник КДЮСШ 1 Сєвєродонецька Олександр Мінін привіз до Чернівців 11 юних спортсменів. Ігри проходили у трьох вікових категоріях.
Серед спортсменів 2004-2007 р.н. чемпіоном став учень 3-ї гімназії міста Чернівці Максим Мельничук. На другу сходинку піднялася Вероніка Матюніна з Сєвєродонецька. А бронзу здобув Дмитро Лютик з Чернівців.
У віковій категорії 2002-2003 р.н. чемпіоном став зовсім юний, 9-річний спортсмен з Чернівців Артем Овчинніков. Друге і третє місця поділили між собою гості з Сєвєродонецька Дмитро Скарга та Микита Золотов.
І серед старших юнаків та дівчат перше місце здобула Настя Козак з Чернівців. Другим став Максим Михайлович, також з Чернівців. А третє місце завоював Себастьян Мігель із Закарпаття.
Сєвєродонецькі спортсмени виявили бажання ще раз зустрітися з буковинськими юними майстрами малої ракетки.
Ця зустріч відбудеться 2 серпня о 10.00 у ТРЦ ТРЦ Depot міста Чернівці.

peredplata