Кожна третя гривня у місцевому бюджеті – від торгівлі

Вже двадцятий рік поспіль в останню неділю липня представники торгівлі святкують своє професійне свято. І їм дійсно є що святкувати, адже комерсанти не лише задовольняють усі наші потреби, а й вагомо наповнюють податками бюджет.
Так, протягом першого півріччя цього року до зведеного бюджету підприємства торгівлі Чернівців перерахували 117,1 млн. грн. податків, чим перевищили свій минулорічний результат на 46,2 млн. грн. Кожна п»ята гривня, що надходить до казни від представників чернівецького бізнесу,- сплачена саме підприємствами торгівлі. Про це повідомляє сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях.
Важко переоцінити їх внесок і до місцевого кошика, адже у нашому місті кожна третя гривня до доходної частини бюджету – заслуга торгівлі. У першу половину року чернівецькі крамарі перерахували 67,2 млн. грн. податків, що у 2,5 рази більше, аніж минулоріч.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях щиро вітає усіх представників цієї прекрасної професії – з Днем торгівлі. Бажаємо, щоб міцнів економічний потенціал нашого міста, столиця Буковини й надалі славилася своїми комерційними здобутками, а доходи бюджету щедро наповнювались податками.

peredplata