Буковинці можуть отримувати зарплатню на картки з власним, індивідуальним дизайном

Ще в 2013 році, вперше в Україні, ПриватБанк надав своїм клієнтам можливість самостійно вибирати дизайн пластикових карток. Дизайн картки можна як обрати з галереї, представленої на сайті, так і сворити самостійно, завантаживши зображення для друку на картці.

Картки з індивідуальним дизайном, які випускалися спочатку як додаткові до картки “Універсальна”, “Універсальна Gold”, картки Юніора та елітної картки, виявилися настільки популярними серед клієнтів, що ПриватБанк вирішив розширити продуктову лінійку картками для виплат з власним дизайном.

Організації, підприємства та державні установи, які обслуговують свої зарплатні проекти в ПриватБанку, можуть замовити власний дизайн карток для виплат заробітної плати своїм працівникам. Картка з логотипом фірми або світлиною підприємства, картка з панорамою рідного міста чи навіть з зображенням колективу підприємства може стати гарним атрибутом і директора, і рядового співробітника будь-якого підприємства чи установи.

“Відтепер, клієнти ПриватБанку можуть отримувати зарплатню на картку, яка є не тільки платіжним інструментом, а й предметом гордості та приналежності до колективу того чи іншого підприємства”, – каже Євген Маховіков, керуючий Чернівецькою філією ПриватБанку.

Департамент освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації та Рівненська обласна клінічна лікарня стали одними з перших установ в Україні, які скористалася можливістю вибору власного дизайну зарплатних карток.

Картка з індивідуальним дизайном має всі переваги звичайної зарплатної картки. Це і можливість зняття готівки без комісій через будь-який банкомат на території України; і оплата покупок у магазинах України, за кордоном та в Інтернеті; і отримання бонусів до 20% за транзакції в мережі «Бонус Плюс».

Щоб стати власником картки із індивідуальним дизайном, достатньо оформити зарплатний проект у ПриватБанку та висловити побажання що до вигляду картки.

Сьогодні на Буковині заробітну плату через ПриватБанк отримують майже 70 тис. працівників як бюджетних, так і комерційних компаній і організацій. Загалом же, по області більше 1,5 тис. організацій різних форм власності є користувачами зарплатних проектів ПриватБанку. ПриватБанк забезпечує власникам зарплатних карток найширшу мережу обслуговування в області (144 банкомати, 39 відділень та майже 290 терміналів самообслуговування), а також можливість користуватися всіма сучасними послугами.

peredplata