В Чернівцях пасажир маршрутки розбив голову водію. ОНОВЛЕНО

В Чернівцях пасажир маршрутки розбив голову водію. ОНОВЛЕНОСьогодні в одній з маршруток міста Чернівців стався інцидент, в ході якого постраждав водій. Як повідомляє інформаційний сайт Платинова Буковина, це сталося о 16-й год. у п\’ятницю, 31 липня, в маршрутці №11.

Маршрутка рухалася по вулиці Героїв Майдану, при різкому гальмуванні транспортного засобу один з пасажирів упав на підлогу. Свідки повідомляють, що чоловік лаяв матюками водія до самої зупинки. Після того, як пасажир вийшов на зупинці навпроти колишнього магазину Рязань на вул. Героїв Майдану, він почав кидати у вікна транспортного засобу камені (за іншими даними, пляшки). У ході інциденту в маршрутці розбито скло, а один з каменів потрапив у водія, розбивши йому голову. Незначні травми уламками розбитого скла отримала також жінка-пасажир, яка була в салоні.

Очевидці повідомляють, що у водія маршрутки голова і руки в крові. Пасажири 11-го маршруту викликали міліцію та швидку допомогу. Водій вийшов з маршрутки і сів під дерево. Чи затримано винуватця події, наразі невідомо. Кажуть, він був у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Подробиці події встановлюються

peredplata