У Чернівцях біля ТРЦ Depot трапилася жахлива аварія

У Чернівцях біля ТРЦ Depot трапилася жахлива аварія1 серпня орієнтовно о 18.15 в Чернівцях по вулиці Головній сталась страшна аварія – Фольваген Venta врізалася у стовб. В іномарці перебувало двоє чоловіків.

Удар був такой сили, що від авто майже нічого не залишилося: розбито кузов, двигун, акумулятор, інші деталі відкинуло на відстань. Авто ремонту не підлягає.
На щастя, смертельних жертв немає. За словами медиків, травмовані чоловіки перебувають у важкому стані.

Згідно з розповідями свідків події, один молодик, який був за кермом, під\’їхав на своїй автівці до продуктового магазину по вул. Головній, 220, де купував харчі. Після цього він рушив по вул. вул.Головній, та раптом різко розвернувся – через декілька метрів (після того, як набрав швидкість), але не впорався з кермуванням та на швидкості в\’їхав у дерево. За даними очевидців, на автодорозі в той момент не було жодної іншої машини, тобто спричинити ДТП інша автівка або пешохід не могли. А авта відмовили гальма. Продавці магазину стверджують, що водій був дуже п\’яним. Так це чи ні, встановлять відповідні експертизи та аналізи.

З етичних міркувань ми не викладаємо фото постраждалих. Свідки подій кажуть, що після ДТП один чоловік був без свідомості, коли його заносили у карету швидкої, а інший був у свідомості.

Джерело: Платинова Буковина

peredplata