Олександр Фищук привітав школярів з Днем знань

Сьогодні, 1 вересня, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук відвідав Борівецький ЗНЗ та привітав учнів, педагогічний колектив із початком нового навчального року та Днем знань.
Вітаючи присутніх, керівник області подякував вчителям за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. «Ви не тільки щедро ділитесь своїми знаннями задля процвітання, зміцнення та економічної могутності держави, а й виховуєте молоде покоління високодуховними громадянами та патріотами» – зазначив Олександр Фищук.
Голова обласної державної адміністрації побажав учням бути здоровими, сумлінними, вихованими і освіченими, досягти високих результатів у навчанні та бути активними у громадському житті.
Зважаючи на непросту ситуацію, в якій зараз перебуває наша держава, керівник крайової влади також наголосив на важливій ролі українських військовослужбовців, які нині героїчно захищають незалежність та територіальну цілісність нашої держави у зоні АТО. «Любі наші першокласники, школярі, пам’ятайте завжди той величний подвиг, який у ці хвилини творять українські хлопці на східних кордонах нашої держави. Ви гідні продовжувачі славного роду, який більше за все шанує свободу, рідну землю та віру в Бога. Кожен з нас своїми талантами має прославляти Україну і робити свій внесок у будівництво сильної та заможної держави, де захищаються і шануються права та свободи людини. Україна – держава майбутнього і все в наших руках. В добрий путь!».
Також Олександр Фищук провів нараду з адміністрацією школи, батьківським комітетом, сільськими активістами стосовно освоєння коштів, які виділені Кабінетом Міністром на реконструкцію даху школи.

peredplata