Лідер буковинської «Батьківщини» закликав новопризначеного керівника лісового коледжу мати повагу до громади

Лідер буковинської «Батьківщини» закликав новопризначеного керівника лісового коледжу мати повагу до громадиГолова обласної організації партії ВО «Батьківщина», депутат обласної ради Іван Мунтян відвідав Сторожинецький лісовий коледж з нагоди Дня знань. Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії, Іван Мунтян привітав колектив і студентів коледжу з початком нового навчального року, побажав їм міцного здоров’я, спокійного навчального процесу і миру.

З повагою ставлячись до навчального процесу, гість зустрівся з новопризначеним керівником навчального закладу в його кабінеті.

Як відомо, днями влада без погодження з громадою призначила депутата районної ради (від Партії регіонів), екс-голову райради (за квотою ПР), колишнього керівника районного виборчого штабу кандидата в президенти В.Януковича, екс-голову РДА, екс-члена медведчуківської СДПУ(о), Петра Брижака. Іван Мунтян у розмові з Петром Брижаком закликав його адекватно оцінити ситуацію, мати повагу до громади, яку це призначення ображає, і відмовитися від керівництва коледжем.

«Як може керувати цим колективом людина, за влади якої в районі на студентів цього закладу чинили тиск за участь у Євромайдані? Який приклад подаватиме керівник, який виступав проти української мови та проти відставки В.Януковича? Як можете ви і далі бути у владі, якщо саме за вашої влади країна розкрадена і знищена, якщо саме ви призвели до того, що маємо сьогодні? – питав Іван Мунтян колишнього «регіонала». – Ваша тодішня позиція призвела до сьогоднішнього результату. Вважаю всіх таких, як ви, особисто причетними до розрухи, яку маємо сьогодні. Ви не маєте морального права бути і при владі, і тим паче – в освіті. Послухайте священика, який пройшов Майдан і сьогодні виступав у коледжі, майте повагу до громади – відмовтеся від цієї посади, ви ї не гідний».

peredplata