НА БУКОВИНІ ЗАТРИМАЛИ ДВІ ПАРТІЇ КОНТРАБАНДНИХ СИГАРЕТ

НА БУКОВИНІ ЗАТРИМАЛИ ДВІ ПАРТІЇ КОНТРАБАНДНИХ СИГАРЕТБільше десяти ящиків тютюнових виробів вилучили цими вихідними прикордонники Чернівецького загону.

НА БУКОВИНІ ЗАТРИМАЛИ ДВІ ПАРТІЇ КОНТРАБАНДНИХ СИГАРЕТ

За інформацією прес-служби Чернівецького прикордонного загону у неділю, близько шостої години ранку, до пункту пропуску «Порубне», для виїзду в Румунію, прибув вантажний автомобіль марки «Івеко». У прикордонного наряду виникла підозра щодо можливого переміщення в ньому товарів та предметів з використанням тайників та схованок.

І не даремно. Адже під час поглибленого огляду автомобіля спільним нарядом прикордонників та митників було виявлено приховані в колесах напівпричепа 1850 пачок цигарок марки «NZ 10». Вони знаходилися в середині передньої пари коліс напівпричепа між гумовою шиною та металевим диском.

Керував даним автотранспортом 31-річний громадянин Білорусії. По факту виявлення тютюнових виробів було складено протокол. Разом із сигаретами вилучено і напівпричеп, в якому їх намагались незаконно переправити за кордон.

Ще одну партію сигарет, які готувались переправити до сусідньої Румунії, виявили прикордонники відділу «Красноїльськ». Вісім пакунків сигарет було знайдено в тилу, приблизно за 800 метрів від лінії державного кордону.

В ході перерахунку встановлено: 6 ящиків (2900 пачок) «Марбле» без акцизної марки; 1 ящик (500 пачок) «Армада» та 1 ящик (498 пачок) «Балканская Звезда» з акцизною маркою Російської Федерації. Після перерахунку сигарети передано представникам фіскальної служби.

peredplata