Буковинець намагався вивезти 12 набоїв до Молдови

Як повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону 12 набоїв, які до Молдови намагався провести буковинець виявлено учора близько обіду в пункті пропуску «Кельменці».

Буковинець намагався вивезти 12 набоїв до Молдови

Оглядаючи легковий автомобіль ВАЗ 2199, відбулося спрацювання службового собаки «Оскара», в результаті чого спільно-оглядовою групою були виявлені 12 мисливських набоїв, що знаходились на задньому сидінні під курткою. З пояснень 34-річного українця, що прямував до сусідів, він поспішав та забув вийняти їх з автівки.

Виявлені мисливські набої передано представникам ДФС України для прийняття правового рішення.

Того ж дня у пункті пропуску «Порубне» прикордонники виявили у двох автомобілях тайники, водії яких намагались провести до Румунії тютюнові вироби. В одному із випадків чоловік приховав 153 пачки сигарет марки «KENT HD» під обшивкою автомобіля в середині його салону, цим самим виготовивши схованку. Після вилучення сигарет 25-річний мешканець Герцаївщини позбувся автомобіля, який було оцінено вартістю понад 50 тисяч гривень.
Згодом в цьому ж пункті пропуску охоронці кордону виявили ще 100 пачок сигарет марки «MARВLE» та «BURN», які на Батьківщину намагався провести громадянин Румунії. Як і в попередньому випадку чоловік позбувся Опеля, що був вилучений та оцінений у 50 тисяч гривень.

peredplata