У Чернівцях влаштують свято для братів наших менших

Слухняні й непосидючі, дружелюбні й «тверді горішки», смугасті-пухнасті або й взагалі із лускою – наші домашні улюбленці… Ми любимо й балуємо їх, а вони натомість дарують нам море позитивних емоцій.

Цьогоріч власники тварин у Чернівцях мають унікальну можливість продемонструвати своїх вихованців у всій красі, адже в місті вже вдруге відбудеться ФЕСТИВАЛЬ ДОМАШНІХ УЛЮБЛЕНЦІВ. Якщо Ви хочете радісно провести час разом зі своїм чотирилапим другом, дізнатися щось нове та поспілкуватися із однодумцями – будемо раді Вас бачити 19 вересня о 13.00 на території автостоянки ТРЦ «ДЕПО центр», вул. Головна, 265-А.

У Чернівцях влаштують свято для братів наших менших

На власників та їх вихованців чекатимуть: парад всіх домашніх улюбленців, конкурси талантів, танцювальний та на кращий костюм, естафети, квести, концерт (запрошуємо колективи), грумінг, фотосесія, лотерея, аква-грим, консультації ветеринарів, кінологів та багато-багато іншого…. І на завершення феєрверк із повітряних кульок!!!

А для найменшеньких учасників ми підготували конкурс на кращий малюнок. Тож беремо своїх Маркіз і Шариків, Рексів та Мурчиків, мам, татів, дідусів, бабусь – і гайда до нас, весело буде всім!

Не втратьте свій шанс, адже під час фестивалю проводитиметься безкоштовне чіпування домашніх улюбленців!!!

Також зверніть увагу, що до участі будуть допускатися тваринки, які мають всі необхідні щеплення.

Однак на цьому свята для братів наших менших не закінчуються, й 20 вересня ми урочисто запрошуємо власників чотирилапих на офіційне відкриття першого у місті майданчика для вигулу собак. Початок об 12:00, місце розташування майданчика – у парку «Жовтневому» поблизу спортивного комплексу «Олімпія».

Проведенню цих свят завдячуємо Європейському Союзу, який виділив кошти (624214,72 євро або 7392598,64 гривень) на реалізацію міжнародного проекту код MIS-ETC: 1537 «Захист кордонів від небезпек, що поширюються безпритульними тваринами», в рамках якого й здійснюються дані заходи.

peredplata