До уваги підприємців! Термін подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) спливає 25 вересня

До уваги підприємців! Термін подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) спливає 25 вересняОскільки термін подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) спливає 25 вересня, з метою уникнення нових черг та санкцій, відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців Реєстраційної служби Чернівецького міського управління юстиції просить суб’єктів господарювання завчасно звернутися до державного реєстратора з відповідними документами, а саме реєстраційною карткою «Форма №4». – заповнені форми можна відправляти поштою.

У такому випадку справжність підпису заявника на реєстраційній картці має бути нотаріально засвідченою; – при поданні реєстраційної картки заповнюються лише ті поля, які стосуються зміни відомостей про юридичну особу, що вносяться до Єдиного державного реєстру; – у разі відсутності у юридичної особи кінцевого бенефіціарного власника (контролера) подаються відомості про його відсутність.

Пам’ятайте, що за неподання державному реєстратору інформації про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи встановлена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 5100 до 8500 грн. (ст. 166-11 Кодексу України про адміністративні правопорушення). А тому, не зволікайте з наданням відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера).

peredplata