Зниклу неповнолітню буковинку знайшли аж у Києві

Зниклу неповнолітню буковинку знайшли аж у Києві14-річна мешканка Кельменецького району покинула місце проживання 20 серпня цього року. Днями співробітники карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області дівчину знайшли та повернули рідним. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Аби розшукати безвісти зниклу дитину, було орієнтовано весь особовий склад буковинської міліції. Правоохоронці перевірили найближчих родичів та друзів дитини, з’ясовували у кого вона могла знаходитись. З метою отримання будь-якої інформації про зниклу дівчину у засобах масової інформації було розміщено орієнтування та звернення тітки.

Спочатку міліціонери отримали інформацію про те, що зникла дівчина перебуває у Хмельницьку. Однак прибувши туди, оперативники з’ясували, що вона вже знаходиться у місті Києві.

Виявилося, що до столиці неповнолітня приїхала автобусом із Новодністровська. У Києві вона познайомилася із хлопцем, деякий час проживала у нього, але потім знайшла прихисток у храмі. Чому пішла з дому, дівчина пояснити не може.
Міліціонери повернули дитину рідним. Стосовно неповнолітньої буковинки жодних протиправних дій вчинено не було.

peredplata