«Стратегія Розвитку Чернівців 2021» – у трійці кращих в Україні

Розробкою займалася команда чернівчанина Василя Гошовського – громадські активісти, які навчалися у Школі мерів.

Автори «Стратегії Розвитку Чернівців 2021» зустрінуться з журналістами 28 вересня о 12:00 за адресою м.Чернівці, вул. Головна, 27.

Упродовж чотирьох місяців в Києво-Могилянській бізнес школі вперше в Україні навчали мистецтву управління містом. Чернівецька команда у складі: Василя Гошовського, Мирослава Николайчука, Оксани Лелюк та Володимира Середюка, за словами тренерів та експертів, продемонструвала найвищі результати.

«Стратегія Розвитку Чернівців 2021» – у трійці кращих в Україні

Метою школи є підготовка фахівців для впровадження ефективного урядування містами – економіка, менеджмент, соціальний блок в умовах децентралізації. Своїм досвідом ділилися науковці Києво-Могилянської бізнес школи, успішні політики та економісти.

При написанні підсумкового документа – «Стратегії Розвитку Чернівців 2021», розробники визначили слабкі та сильні сторони життєдіяльності міста, ознайомилися з десятками європейських та українських муніципальних стратегій. Розроблена Стратегія містить чіткий перелік цілей за трьома напрямками: економічний розвиток, середовище життєдіяльності, безпека.

Реалізовувати свої напрацювання Василь Гошовський і його команда будуть через участь у виборчій кампанії, як кандидат на посаду мера Чернівців від громадського руху «Народний контроль».

peredplata