Найактивніших болівальників ФСК «Буковина» чекають ще більше подаруків!

Чернівецька футбольна команда «Буковина» зіграє з сумською «Барсою» 4 жовтня. З нагоди Дня міста ФСК «Буковина» підготувала ряд сюрпризів – багато подарунків, розважальна шоу-програма, а найголовніше, що чекає на відвідувачів – захоплива та видовищна гра.
Для школярів та пенсіонерів вхід на гру буде безкоштовним, а для студентів цього матчу діятиме спеціальна ціна квитка – 10 гривень!
Партнери клубу підготували для глядачів розіграш цінних призів, який відбуватиметься у два етапи – до та у перерві між таймами. Інтригуючою стане нагорода любителів здорового способу життя, та кого чекають спортивні подарунки – залишається у секреті.
Уболівальники отримають позитивні емоції від цікавої розважальної програма, що розпочнеться о 15:00, тому закликаємо приходити на стадіон заздалегідь. Матч розпочнеться о 16:00 на стадіоні «Буковина».

Нагадаємо, що два матчі поспіль на стадіоні «Буковина» збиралися близько 5 тисяч вболівальників. Та це далеко не рекорд для Чернівців. Тому разом ми можемо показати надійну підтримку рідній команді та повернути великий футбол на Буковину!

peredplata